NEWS

Image

Ajándékutalvány

Itt a karácsony és még nem vettél ajándékot, a boltokban már kígyóznak a sorok és időd sincs már? Vedd meg nálunk online ajándékutalvány formájában karácsonyi megleptéseidet és hagyd, hogy szeretteid elrigaszkodhassanak a valóságtól egy óra VR-os repüléssel!

Mostantól kedvezményesebb áron tudod megvásárolni egy személyes és páros repüléseinket! Mutasd meg azoknak akik fontosak számodra, hogy szeretetednek nincs határa!

Ajándékot veszek!

Read more

Image

ÁRCSÖKKENÉS

Decembertől kezdve új áron próbálhatjátok ki szimulátorainkat, hogy többször jöhessetek és több embernek lehessen lehetősége kipróbálni a VR-os repülést!

Mostantól szimulátorunk:

1 főnek 10.000 forint helyett 6990 forint!

és

2 főnek 2 szimulátor 15.000 helyett 9990 forint!

Mindez természeteseb VR-ral van egybekötve, mert nálunk a valóságnak csak te szabhatsz határt!

 

Read more

Image

50% Propair Péntek

A hónap utolsó pénteki napja alkalmából a mai napon minden váráslás féláron van! Foglald le számodra kedvező időpontra a VR-os repülésed, fizess és élvezd a valódi polóta érzést amit szimulátor központunk nyújtat számodra. Repülj úgy mint egy pilóta, láss úgy, mint egy madár!

Read more

Image

Propair Akció

Hamarosan itt a hónap utolsó péntei napja, már nem kell sokat várnotok. Ezen a napon minden foglalásból 50% kedvezményt adunk. Amennyiben eddig még csak gondolkoztál rajta, hogy kipróbálnád, de nem voltál benne biztos, ennek az árnak nem fogsz tudni nemet mondani!

Read more

Image

Propair Péntek

Sikeres szimulációs centerünk felfrissítése és indulása alkalmából október 26-án, a hónap utol pénteki napján különleges meglepetéssel készülünk számotokra! Nézzétek facebook oldalunkat és a honlapunkon lévő "news" felületet, hogy megtudjátok mit is tartogatunk nektek!

Read more

Image

Októberi Akció!

Októberben minden foglalás mellé ajándék fél óra repülést adunk ajándékba! Több mint 10 repülőgép kötül válogathattok, több mint 10 zenességgel száguldozhattok és nem is kell mindezt befejezni az óra végén, hanem még tovább élvezhetitek. Ezzel a lehetőséggel már nem kell dönteni, hogy kisgéppel vagy naggyal utaznál, mert minden belefér!

Read more

Image

Több mint 10 gép, több mint 10 életérzés!

Szimulációs centerünkben több mint 10 repülővel utazhatsz, VR-t használva. Repülésed során betekintést nyerhetsz, milyen az, mikor egy utasszállítót vezetsz, esetleg sétarepülsz Budapest felett. Megismerheted melyik gépnek milyen egyedi tulajdonsága van, és ezeket irányítva kapsz egy kis ízelítőt, mit is éreznek az igazi piltóták az eget szelve. Mostantól a Raptor már nem csak a Jurassic Parkot fogja neked jelenteni, hanem a repülést is!

Read more

Image

VR Ready!

VR Ready! 

Mostantól már HTC Vive Pro-val is repülhettek nálunk, ezáltal észre se fogod venni, hogy nem a levegőben vagy, hanem a szárazföldön, ám jól vigyázz, nehogy rosszul legyél a valós élménytől! Szimulációs centerünk honlapján megtaláljátok milyen gépekkel repülhettek nálunk, milyen országokba látogathattok el és ha mindez megtetszik nektek, akkor egyből foglalhattok is helyet magatoknak, nehogy kimaradjatok a szórakozásból!

Read more