Rólunk


A Propair Flight egy virtuális repüléssel foglalkozó start-up amely a kezdeti pilótaképzés megreformálásán dolgozik a rendelkezésre álló legkorszerűbb szimulációs platform - Lockheed Martin Prepar3D – segítségével. Vízióink alapján szeretnénk segíteni minden pilótának, hogy megtanulhassák a repülés alapjait már a szárazföldön egy egyszerűbb módszerrel, megfizethetőbb áron, ezzel is felgyorsítva a teljes tanulási folyamatot.

A kereskedelmi és utasszállító pilótaképzésben a fejlett szimulátorok alkalmazása, a tananyag elválaszthatatlan részét képezi, azonban a hatalmas, mozgó platformszimulátorokhoz vagy a dedikált tréning eszközökhöz, felszerelésekhez még mindig bonyolult és költséges hozzájutni. Azonban a "Otthoni" vagy a fogyasztók által minősitett szimulátorok (különösen a Prepar3D) kiváló alapot nyújtanak a képzéshez, ám a feltörekvő pilóták számára még hiányzik a szakértelem: mit és hogyan kell csinálni.

Hiszünk benne, hogy biztositani tudjuk ezen hiányzó részeket:

  • Nagyon pontos virtuális repülőgépekkel, olyan rendszerekkel, amelyek a valódi társaik pontos másai
  • Összetett, valós világ által inspirált szcenáriókkal, ilyenek akár az egyedi típusértékelések vagy általános feladatok
  • Értékes információkkal a kifinomult repülés elemzésünknek köszönhetően, hogy virtuális pilótáink tudják, miben kell fejlődniük.

Ezzel a megközelítéssel a kis repülési iskolák vagy az egyéni pilóták is lehetőséget kapnak arra, hogy biztonságosan és megfizethető módon fejleszthessék képességeiket.

Törekszünk arra, hogy a szimulátor program határain belül a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsuk pilótáinak a felszállástól kezdve egészen a valósághű olaj hőmérsékletig, ami egy nyári napon akár túl is melegedhet, ha nem vagy elég körültekintő.

Szimulátor centerünket nem csak azoknak ajánljuk, akik szeretnének pilóták lenni, vagy fejlesztenék jelenlegi tudásukat, hanem azoknak is, akik a mindennapokat félretéve kipróbálnák milyen érzés az, mikor a saját repülődet vezeted, éreznék a repülés szabadságát, vagy csak simán versenyeznének egy jót.

Szoftverünket HTC Vive Proval, a jelenlegi legfejlettebb VR technológiával próbálhatod ki, ezáltal észre se fogod venni, hogy nem a levegőben vagy, hanem a szárazföldön.

Figyelmeztetés: A Szimulációs központunkban történő repülés nem számít akkreditált képzésnek, így nem számít bele a valódi gépen történő képzési órákba.