Szimulátor


Milyen élményt nyújtunk?

„Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza." - mondta Leonardo da Vinci. Ebből a szempontból persze veszélyes szórakozást nyújtunk neked, hiszen könnyen alakul ki a függőségi viszony közted és a repülés között egy ilyen kaland után, minden más szempontból azonban a biztonság garantált.

Virtuális repülés szimulátorunkkal végig a biztonságos talajközelben leszel, mégis úgy repülhetsz, akár egy igazi pilóta egy órán át a Propair Flight Szimulációs Centerben Újbuda Központhoz közel, akár legjobb barátoddal egyszerre!

Próbáld ki saját fejlesztésű repülőgépünket, küldetésekkel együtt, vagy válogass többtíz más repülőgép közül és döntsd el, neked melyik gép a kedvenced. Mindezeket VR-ral egybekötve tapasztalhatod meg, hogy a valóság talajáról ne csak a képzeleted, de a szemeid és képzeleted is elrugaszkodhasson. Ha kíváncsi vagy, milyen országokba, városokba repülhetsz el, esetleg nem tudsz dönteni, hogy a kis, vagy nagy gépeket preferálod-e, akkor a Programoknál megnézheted, milyen szimulátorok közül válogathatsz.

Repülésed végén egyedi szoftverünkkel kiértékeljük repülési eredményedet, amit később bármikor visszanézhetsz, ezáltal folyamatosan, minden repülés alkalmával javíthatod teljesítményedet.